menu
Toon menu
reddecultuur

Actie: red de cultuur

Besparingen in Europa treffen ook de culturele sector. Er is steeds minder geld voor cultuur. In Spanje, Nederland en Groot-Brittanniƫ moeten kunstenaars het al met veel minder doen. Ook in ons land zijn er besparingen. Kunstenaars pikken dit niet langer en schieten in actie.
donderdag 27 maart 2014

Op 1 april komen in de Antwerpse Bourla een hele hoop artiesten samen. Josse De Pauw, Benjamin Verdonck, Paul Van Nevel, Chokri Ben Chikha, Marijke Pinoy, Mourade Zeguendi en vele anderen, staan die avond op het podium. Ze brengen muziek, theater, humor en nog veel meer.

Met deze avond willen ze de stilte rond cultuur doorbreken. Vaak wordt cultuur vergeten. Ook als het over besparingen gaat. Door de avond in de Bourla willen kunstenaars aantonen dat kunst en cultuur belangrijk zijn voor iedereen. Daarom mag er niet op worden bespaard.

De avond start om 20u. Een toegangsticket kost 5 euro. Meer info vind je hier.

Klik hier voor een langere versie van dit artikel