menu
Toon menu
climate-change-pic

Strijd tegen opwarming schept werk

Een huis beter isoleren. Het is niet alleen goed voor de portefeuille en het klimaat. Het levert ook jobs op. Volgens de klimaatcoalitie kunnen dat soort maatregelen 60.000 nieuwe jobs scheppen.
vrijdag 28 maart 2014

De klimaatcoalitie is een samenwerking van meer dan 70 organisaties. Onder andere 11.11.11, Bond Beter Leefmilieu en de vakbonden werken mee. In een nieuwe campagne, Jobs4Climate, wijst de klimaatcoalitie erop dat de strijd voor een beter klimaat de economie kan stimuleren.

Om de strijd tegen de opwarming van het klimaat op te voeren, moeten we werk maken van verschillende zaken. Ons openbaar vervoer, het elektriciteitsnetwerk, de isolatie van huizen en energievoorziening moeten beter en groener. Als we hierin investeren, zal dat veel nieuw werk opleveren.

Klik hier voor een langere versie van dit artikel